The Basic Principles Of بیماری سلیاک رژیم غذایی
The Basic Principles Of بیماری سلیاک رژیم غذایی
Blog Article
میوهها و سبزیجات خرد شده یا پوره شده مانند آووکادو، موز، هلو و سیب زمینی شیرین فاقد گلوتن هستند.
معمولا از نشاسته گندم به عنوان یک عامل ترکیبی در قرصها و کپسولها استفاده میشود. همچنین گلوتن در برخی مکملهای گیاهی و تغذیهای، خمیردندانها، دهانشویهها و محصولات آرایشی مانند رژ لب وجود دارد.
با صدمه دیدن دریچه بین مری و معده، غذایی که شخص میخورد یا نوشیدنی که میآشامد از معده وارد مری میشود که رفلاکس نامیده میشود. رفلاکس یکی از مشکلات رایج دستگاه گوارشی است که باعث حرکت سریع غذا در دستگاه گوارش و در نتیجه مدفوع زردرنگ میشود.
تنها راه اساسی که برای درمان این عارضه وجود دارد، رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن است.
زمانی که پرزهای روده آسیب ببینند، بدن قادر به جذب مواد مغذی غذاها نخواهد بود. عدم توانایی بدن در جذب مواد مغذی باعث ایجاد سوء تغذیه و مشکلات دیگری همچون آسیب رودهای دائم خواهد شد. باید تمام غذاهای دارای پروتئین گلوتن را از رژیم غذایی کودکان مبتلا به سلیاک حذف کرد. غذاهای دارای پروتئین گلوتن شامل اکثر نانها، مواد غذایی پخته شده و غذاهایی که در آنها از گلوتن به عنوان مادهی تثبیت کننده استفاده میشود، است.
ستاره
یبوست در کودکان و نوزادان: علت،علائم ،درمان و راههای جلوگیری از آن یبوست یک مشکل رایج برای کودکان است.
باهوشها رو به حل این معما دعوت میکنیم
تجربیات و پرسشهای خود را در مورد بیماری سلیاک در نوزادان، از طریق بخش «نظرات و پرسش ها» با کارشناسان و خوانندگان ستاره به اشتراک بگذارید.
از علائم شایع این بیماری در کودکان هم میتوان به کمبود اشتها، استفراغ، اسهال مزمن، اختلال در رشد یا مشکلاتی در یادگیری، بیش فعالی و حتی تشنج و صرع اشاره کرد.
تشخیص نارسایی در رشد نوزاد، به این معنی نیست که کودک مبتلا به بیماری سلیاک است. در واقع دلایل دیگری نیز وجود دارد که باعث تاخیر در رشد و عدم وزن گیری نوزاد میشود.
با این هایلایتهای خاص و شیک همیشه به روز باش
● پزشکان خون را برای وجود آنتی بادی های رایج در افراد مبتلا به بیماری سلیاک، از جمله آنتی گلیادین و آنتی بادی های اندومیزیال بررسی می کنند.
حساسیت از علائم بیماری سلیاک غذایی چیست ؟ وقتی سیستم ایمنی بدن به چیزی که میخورید یا مینوشید واکنش غیرعادی نشان میدهد، به آن حساسیت یا آلرژی غذایی میگویند. آل...